m5.jpg

Motionshold

Motionsboksning er for mænd og kvinder i alle aldre. Træningen er klassisk boksetræning med masser af kondition og udholdenhed. Af bokseudstyr kræves passende indendørs fodtøj, håndbind, boksehandsker og sjippetov. Husk at møde senest 15 min. før træningen starter.

Mandag 16.30

Onsdag 18.00

Torsdag 16.30

Søndag 11.00

m6.jpg

Ungdomshold 1

C.I.K. boksning tilbyder boksetræning på et ambitiøst ungdomshold for unge mellem 10 og 16 år. For at komme på vores første hold (hold 1), kræver det at man er blevet udtaget af trænerne. Af bokseudstyr kræves passende indendørs fodtøj, håndbind, boksehandsker og sjippetov.

Onsdag 16.45

Lørdag 10.30

Kamphold

For at deltage på Kampholdet skal du udtages af Cheftræner Frank Olsen. Kampholdet trænes med henblik på at deltage i stævner. Kampe bokses ifølge Dansk Amatør Bokseunions regler. Kampboksning er en krævende sport, der ifølge DABU’s love kræver en undervisningsperiode på mindst fire måneder, samt at have gennemgået et godkendt lægetjek. Sporten kan udøves af både piger og drenge, der er fyldt 11 år.

m4.jpg

Ungdomshold 2

C.I.K. boksning tilbyder boksetræning for nye unge mellem 10 og 16 år. Som ny i klubben skal man starte på Hold 2, og derfra kan man udtages til førsteholdet. Af bokseudstyr kræves passende indendørs fodtøj, håndbind, boksehandsker og sjippetov.

Mandag 15.00

Onsdag 15.30

m1.jpg

©2020 fotokreditering Henrik Uth