top of page
m5.jpg

Motionshold

Motionsboksning er for mænd og kvinder i alle aldre. Træningen er klassisk boksetræning med masser af kondition og udholdenhed. Af bokseudstyr kræves passende indendørs fodtøj, håndbind, boksehandsker og sjippetov. Husk at møde senest 15 min. før træningen starter.

Mandag 16.30

Tirsdag 16.30

Onsdag 18.15

Torsdag 16.30

Søndag 10.00

m6.jpg

Parkinsonshold

Boksetræning til mennesker med parkinson er baseret på hastighed, krydsbevægelser, rotation i ryggen, balance og koordination. I boksningen indgår også̊ træning af finmotorik og stemmetræning.

Foruden de fysisk gavnlige effekter er målet med træning i bokseklubberne at tilbyde et socialt fællesskab i fritidslivet til personer med parkinson.

Mandag:     15.00-16.00

Kamphold

For at deltage på Kampholdet skal du udtages af Cheftræner Frank Olsen. Kampholdet trænes med henblik på at deltage i stævner. Kampe bokses ifølge Dansk Amatør Bokseunions regler. Kampboksning er en krævende sport, der ifølge DABU’s love kræver en undervisningsperiode på mindst fire måneder, samt at have gennemgået et godkendt lægetjek. Sporten kan udøves af både piger og drenge, der er fyldt 11 år.

m4.jpg

Ungdomshold

C.I.K. boksning tilbyder boksetræning på et ambitiøst ungdomshold for unge mellem 9 og 14 år. Der er sparring på ungdomsholdet, da vi træner de unge op til stævner - vi er en bokseklub, ikke et fitnesscenter. Af bokseudstyr kræves passende indendørs fodtøj, håndbind, boksehandsker, tandbeskytter, hjelm og sjippetov.

Onsdag 16.30

Lørdag 10.30

m1.jpg
bottom of page